Sponsor Uitgelicht

ZVV Heeze’76 “Sponsor Uitgelicht”

  1. ZVV Heeze ’76 hecht veel waarde aan haar trouwe sponsors. Vanaf november 2014 zijn wij begonnen via onze website en social mediakanalen onze sponsors extra onder de aandacht brengen in de nieuwe rubriek: “Sponsor Uitgelicht”
  2. Maandelijks kiezen wij één van onze vaste sponsoren uit. In de rubriek “Sponsor Uitgelicht” krijgt deze sponsor de gelegenheid iets over zijn bedrijf te vertellen en kan hij toelichten waarom het bedrijf als sponsor verbonden is aan ZVV Heeze. Tevens bieden wij de sponsor de mogelijkheid een promotie-actie te doen via onze website en social mediakanalen.
Mei 2015
Welkoop Heeze is de sponsor die in de maand mei wordt “Uitgelicht”. Welkoop Heeze verkoopt alles op het gebied van tuin en dier.
 
April 2015
Edelsmid Eric Rooijmans is de sponsor die in de maand april wordt “Uitgelicht”. Edelsmid Eric Rooijmans met meer dan 40 jaar ervaring staat edelsmid Eric Rooijmans gevestigd in het centrum van Heeze garant voor unieke sierraden en ringen van topkwaliteit.

Klik hier voor het artikel

 
  1. Maart 2015
  2. eenSTUDIO is de sponsor die in de maand maart wordt “Uitgelicht”. eenSTUDIO is gespecialiseerd in 3D animatie en visualisatie.
eenstudio
Februari 2015
tableaux is de sponsor die in de maand februari wordt “Uitgelicht. tableaux is een middelgroot bureau op het gebied van gedrukte -en interactieve media.

Januari 2015
Finergie Accountants & Belastingadviseurs is de derde ZVV Heeze ’76 sponsor die wordt “Uitgelicht”. Finergie is een allround accountantskantoor voor het midden- en klein bedrijf.
December 2014
Verest Sport is de tweede ZVV Heeze ’76 sponsor die wordt “Uitgelicht”. Verest Sport is de sportspeciaalzaak van Heeze, Geldrop en Budel.
 
November 2014
Sportcafé ’t Pumpke is de eerste ZVV Heeze ’76 sponsor die wordt “Uitgelicht”. Sportcafé ’t Pumpke is een gezellig sportcafé gevestigd in sporthal de Pompenmaker te Heeze.