Controle op coronatoegangsbewijs

Beste leden,

De overheid heeft besloten dat vanaf zaterdag 6 november alle sporters bij binnensporten in het bezit moeten zijn van een geldig coronatoegangsbewijs (QR code). Ook wij als zaalvoetbalvereniging ontkomen hier niet aan.

De gemeente heeft de controle hiervan bij ons als vereniging neergelegd.

Er zal door de gemeente gecontroleerd worden of wij als vereniging de controles uitvoeren, bij het niet uitvoeren van deze controles kunnen wij als vereniging een boete opgelegd krijgen.

Bij de scheidsrechters zal een telefoon aanwezig zijn met daarop de scanner. De scheidsrechter/tijdwaarnemer zal voor aanvang van de wedstrijd bij alle spelers de QR code controleren. 
Het mag duidelijk zijn, dat alleen spelers met een geldige QR code deel mogen nemen aan de wedstrijd. Wij kunnen hierop geen uitzonderingen maken.

Een vriendelijk verzoek om ervoor te zorgen dat iedere speler zijn telefoon en legitimatiebewijs bij de hand heeft bij aanvang van de wedstrijd.

Het publiek moet ook in het bezit zijn van een geldige QR code, omdat het voor de scheidsrechters lastig is om ook het publiek in de gaten te houden verzoeken wij de teams om zo min mogelijk publiek mee te nemen naar de wedstrijden.

Ondanks het feit dat wij dit een vervelende maatregel vinden, moeten we ons hier aan houden.
Een ander alternatief is de competitie weer stil leggen, dit zien wij niet als optie.
Wij willen graag dat iedereen gewoon kan blijven zaalvoetballen.

Wij hopen op ieders medewerking zodat de controles soepel verlopen en de wedstrijden snel kunnen starten en we de competitie gewoon kunnen voortzetten.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,
Stefan van Kessel
Voorzitter ZVV Heeze ’76