Kumari/TDR Consulting is kampioen geworden van de A-Poule 2023-2024!

Nadat Jetchair vrijdagavond met 13-7 van SES heeft gewonnen moest het team van Kumari/TDR Consulting zelf nog flink aan de bak! Het team had in hun laatste competitiewedstrijd tegen Centiflex alles zelf in de hand.

En spannend werd het! Centiflex begon zeer sterk aan de wedstrijd. De eerste helft had Kumari/TDR Consulting weinig in te brengen. Hierdoor ging Centiflex met een terechte 0-2 voorsprong de rust in.

Bij minimaal een gelijkspel zouden ze er met de titel er vandoor gaan. Kort na de rust vergrootte Centiflex de voorsprong naar 0-3. Kumari/TDR Consulting moest nu flink aanzetten. Dat deden ze ook. Binnen no-time kwam Kumari/TDR Consulting terug tot 3-3. Uiteindelijk maakte Jeffrey Lammers de bevrijdende 4-3. Hier had Centiflex geen antwoord meer op. Kumari/TDR kampioenen!

Namens het bestuur willen wij het team van Kumari/TDR Consulting van harte feliciteren met het behaalde kampioenschap in de A-Poule.