ZVV Heeze ’76 zoekt scheidsrechters voor komend zaalvoetbal seizoen om alle wedstrijden in goede banen te leiden. ”Graag willen wij met ons allen wedstrijden blijven spelen met plezier en respect. We willen graag dat een wedstrijd in goede banen wordt geleid. Hiervoor is voor elke wedstrijd natuurlijk een scheidsrechter nodig. Op dit moment is ons scheidsrechterskorps aan de krappe kant om alle wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter. Het is iedere week weer een puzzel om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te vinden.”

Dankzij een kleine maar zeer gemotiveerde groep scheidsrechters lukt dat bijna iedere week. Daarom zijn ze dringend op zoek naar nieuwe scheidsrechters. De wedstrijden vinden in de periode september tot begin juni plaats. Er wordt iedere vrijdag-, zaterdag- en maandagavond gespeeld in sporthal de Pompenmaker in Heeze.

Vind jij het leuk om een wedstrijd in goede banen te leiden? Wil jij de vereniging en de zaalvoetballers op een sportieve manier helpen en ook een leuk zakcentje verdienen? Dan zoeken ze jou! Meld je aan als scheidsrechter via de mail, secretaris@zvvheeze.nl. Je kunt zelf aangeven welke dagen je wil worden ingezet. Wekelijkse inzet zou fijn zijn, maar is niet een prĂ©. Vanuit de scheidsrechterscommissie bieden ze begeleiding en instructie aan. Voor een tenue en een drankje na de wedstrijd wordt ook gezorgd.

Een vrijblijvend gesprek is natuurlijk ook altijd mogelijk. Meld je aan via secretaris@zvvheeze.nl